Getuigenissen

Heb je gelogeerd in het Huis van Wonderen?

Deel je ervaring hier.

4 gedachten over “Getuigenissen”

  1. Het was heerlijk om hier een paar dagen te logeren. Cyriel is erg gastvrij! Ik heb heerlijk geslapen.
    en de omgeving is prachtig! Je kunt er goed vertoeven.

  2. Ik was er een week: eerst met een gezelschap van zeven, dan met vijf, dan met twee en dan nog enkele dagen alleen. In elke constellatie vond ik het huis heel geschikt. Er is heerlijk veel ruimte, alles werkt prima. Ik genoot ook zo van de kachel ’s avonds en de hele comfortabel leesstoel erbij. Wandelingen door de natuur beginnen op wandelafstand. 😉
    De streek ademt naar mijn gevoel een middeleeuwse sfeer uit. Misschien omwille van de vele onverharde wandelwegen ( je verwacht er elk moment een reiziger te paard te kruisen) en de kloosters in de streek.

  3. Voor een meditatieweekend in Epen zochten we voor drie dagen een plek om te overnachten. Via de Cursus in Wonderen had ik er kennis van genomen dat Cyriel van Rumst zijn Huis van Wonderen in Ubachsberg beschikbaar stelt voor een kort of langduriger verblijf en dat voor een prima prijs per nacht. Na de hartelijke ontvangst door Cyriel raakten we tijdens de welkomst-thee aan de keukentafel van de heerlijke woonkeuken meteen in gesprek. De bedden lagen prima, de badkamer was fijn en de keuken stond vrij ter beschikking; zijn huis voelde tijdens deze dagen ook (een beetje) als ons huis. We hebben op aangeven van Cyriel een prachtig mooie wandeling (een van de vele) gemaakt door het Limburgse heuvelland. Tegenover het huis is een leuk winkeltje met allerlei lekkernijen voor elke maaltijd. Kort samengevat, het Huis van Wonderen is zeker een adres om nog eens naar terug te gaan en om door te geven aan anderen.

  4. Ik ben geboren op 21-01-1984, in een gezin van, met mij erbij, 12 kinderen. Ik ben de jongste in dit grote gezin van 3 meiden en 9 jongens. Op mijn geboorte dag is ook een van mijn broers jarig. Het gezin Tomassen was op het moment van mijn geboorte wonende aan de Salgsteeg 9 in Horst, een buurtschap van Ermelo. Mijn vader had een groot bedrijf en het huis waarin ons gezin woonde was erg groot. Dit is ook wel nodig met 11 kinderen in huis (11 kinderen omdat de oudste van de twaalf alreeds was getrouwd toen ik werd geboren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *